Nieuwburen 24
8531 EH Lemmer
Graaf Florislaan 51c
8312 AW Creil

Step for Step, dé pedicure in Lemmer en omgeving

Step for Step is een deskundige pedicure actief in Lemmer, Creil én bij jou thuis. Sinds 2006 is Arjanne van Wouwen gediplomeerd pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en ingeschreven in het kwaliteitsregister van Procert. Bij Step for Step ben je zeker van een weldadige voetbehandeling die klachten verlicht en je voetgezondheid verbetert.

Of je nu komt voor de ontspanning, medische klachten of om cosmetische redenen, na een pedicure van Step for Step in Lemmer loopt iedereen weer met een glimlach naar buiten. Je voeten dragen je overal naartoe, je loopt er in je leven wel vijf keer de aarde mee rond en ze kunnen zo mooi worden dat je ermee wilt pronken. Allemaal redenen om eens wat vaker een bezoek te brengen aan de pedicure. Gun jezelf de ontspanning van een ontspannende voetmassage en geniet van mooi verzorgde voeten.

Veel voetklachten kunnen voorkomen worden met een regelmatig bezoekje aan de pedicure. Ondervind je momenteel klachten, kom dan zeker eens langs. Veel mensen lopen onnodig rond met voetklachten en dat is eigenlijk doodzonde. Bij Step for Step worden je voeten niet alleen tot in de puntjes verzorgd, maar krijg je ook tips mee naar huis om je voeten tussentijds in topconditie te houden.

Heb je medische klachten aan je voet als gevolg van reuma of diabetes?

Ook dan ben je aan het goede adres bij Step for Step in Lemmer. De medische specialisatie van Step for Step garandeert je een kundige voetbehandeling zodat je klachten zo snel mogelijk worden verholpen. Bij een diabetische voet worden wonden verzorgd en eventuele schimmelnagels behandeld. Bij een reumatische voet wordt er gekeken naar drukverlichting en een correctie van een eventuele hallux valgus of hamerteen. Step voor Step heeft passie voor de zorg en kan je, als dat nodig is, doorverwijzen naar andere hulpverleners in de zorg zoals een podotherapeut of je huisarts. Vaak worden medische behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar.

Medical taping

De behandelingen die Step for Step biedt, gaan verder dan het reguliere pakket. Pedicure Arjanne heeft zich verder gespecialiseerd in medical taping, waarmee bijvoorbeeld goede resultaten worden behaald bij hamertenen. Ook voetreflexologie kan onderdeel zijn van de voetmassages. Voetreflexologie vindt haar oorsprong in de Chinese geneeskunde en gaat ervan uit dat je via je voeten je hele lichaam van meer energie kunt voorzien.

Naast de uitgebreide behandelingen die Step for Step biedt, is er een klein assortiment van voetverzorgende producten aanwezig in de praktijk. Hieronder vallen enkele zeer effectieve voetcrèmes van Laufwunder en voetjes voor in de steunzolen.

Wil je ook zo’n fijne pedicure van Step for Step? Maak dan telefonisch een afspraak via 06 19 94 56 47 of vraag een afspraak aan via ons online formulier. Je bent van maandag tot en met donderdag welkom in de praktijk in Lemmer en op vrijdag in Creil. Bij beide praktijken kun je makkelijk en gratis parkeren. Ben je niet meer zo mobiel en heb je liever een pedicure aan huis? Maak dan een afspraak voor een thuisbezoek en Arjanne springt speciaal voor jou op haar Step for Step fiets en komt bij je aan huis voor een pedicure.

Ik hoor graag van u,

Arjanne van Wouwen