Nieuwburen 24
8531 EH Lemmer
Graaf Florislaan 51c
8312 AW Creil

Step for Step - Arjanne van Wouwen

Over Step for Step

Bij Step for Step komen jouw voeten terecht in de kundige handen van gediplomeerd pedicure Arjanne van Wouwen. Arjanne (1959) is al sinds 2006 de trotse eigenares van Step for Step, dé pedicure in Lemmer, Creil en omstreken. Door haar registratie in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) worden veel van de behandelingen vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Arjannes affiniteit met de zorg bracht haar naar het vak van pedicure, waarin ze haar klanten met persoonlijke aandacht van hun voetproblemen afhelpt. Arjanne specialiseerde zich verder in cosmetische voetverzorging en de speciale voetverzorging van patiënten met diabetes of reuma.

 

 

Lemmer

Midden in het centrum van Lemmer in het prachtige gebouw van apotheek Mediq aan de Nieuwburen 24, vind je de praktijk van Step for Step. Hier kun je van maandag tot en met donderdag terecht voor een weldadige pedicure. Op dinsdagochtend en woensdagmiddag is Step for Step ook actief op de begane grond, zodat minder mobiele klanten ook makkelijk hun weg vinden in de praktijk. Eén keer in de maand biedt de podotherapeut extra zorg aan klanten met voetproblemen.

Je parkeert gratis in de buurt van de praktijk, vergeet niet uw parkeerschijf te gebruiken.

Creil

Creil is de plek waar het allemaal begon voor Step for Step. Sinds 2006 ben je in de Saalicon één op de vrijdag aan het juiste adres voor een pedicure. Voorheen was dit mooie gebouw een kerk, maar nu vind je er de ouderenzorg, een kapper, kinderopvang, yogalessen en dus ook een pedicure: Step for Step. De praktijk van Step for Step vind je op de eerste verdieping, die bereikbaar is met een lift.

Ook in de buurt van de praktijk in Creil is er een goede, gratis parkeergelegenheid.